måndag 29 februari 2016

Kompis födelsedag


Idag är det skottdagen och då passar en kompis på att fylla år =) Valet föll på denna söta nya stämpeln, som är en digi från Saturated Canary. Underbara ögon och så söt liten tjej =)
Det blev ett ganska enkelt kort, men eftersom dessa stämplar är så fina i sig själva vill jag inte ösa på med för mycket dekorationer som tar uppmärksamheten från motivet.
Lämna gärna ett spår bland kommentarerna om du kikar förbi, så jag kan hälsa på dig =)
/ia

måndag 22 februari 2016

Svärmors födelsedag


Idag fyller min svärmor år och valet föll på detta kort. Kortet som har blomsterpapper, massa fjärilar och lite grönsaker (pumpo) på sig, för det passar så bra till min trädgårdsintresserade svärmor som både odlar blommor och grönsaker och annat. En Magnoliastämpel och lite pearlmaker som kropp till fjärilarna för att få lite struktur på kortet.
/ia

söndag 14 februari 2016

Alla Hjärtans Dag


Idag är det Alla Hjärtans Dag och vi har alla en chans att pyssla om våra nära och kära lite extra. En liten gest eller omtanke kan vara värd så mycket.
Detta kortet gav jag min man på dagen, tycker stämpeln är så söt. Det är digistamp från MoManning som jag föll för. Gillar att de blåser tuggummi tillsammans ;)

onsdag 10 februari 2016

Födelsedag


Idag har ett kort skickats iväg till en vän som också är en scrappare =) Hon fick ett kort med en av mina nyaste digistämlpar från Saturated Canary. Blev helt förtjust i denna. Den är så söt och de har ju så underbara ögon! Stämpeln är målad med Promarkers och lite silverdetaljer till det. Ett enkelt men ändå väldigt fint kort tycke jag =)
Tack för alla varma, snälla kommentarer ni lämnar. De betyder mycket så fortsätt gärna med det =)
/ia

söndag 7 februari 2016

Brorsonen 12 år!!


Igår fyllde min brorson 12 år, tänk va tiden går fort. En underbar liten person som vi tycker så mycket om. Valet av kort föll på detta enkla kort med lite tuffare stil i svart och silver. Jag hoppas han tyckte om det =)
/ia