onsdag 21 oktober 2015

Dubbel födelsedag igen =)



Idag fyller en av mina kollegor år (hon fick det övre kortet) och en av mina bästa och vän sedan mycket länge (hon fick det nedre kortet).
Båda korten är jag väldigt nöjd med.
Det rosa kortet har en stämpel från Magnolia som är en riktig favorit, en liten prinsessa.
Det blå kortet har en digitalstämpel från MoManning som jag blev riktigt förtjust i.
Hoppas du med gillar dem. Lämna gärna en rad om du kikar förbi =)
/ia

onsdag 7 oktober 2015

11 år idag!!


Idag fyller min kusins dotter 11 år. 11 år! Tänk så fort tiden går =) Detta kortet skickade jag till henne, med det söta pappret (Bluebell tror jag det hette, fyndat på PY Hobby) och den
gulliga Magnoliaflickan.
/ia

måndag 5 oktober 2015

Thilde 3 år idag!!


Idag fyller lilla Thilde redan 3 år. Valet av kort föll på detta kort som jag verkligen är riktigt nöjd med. Härliga lila färger, söta blommor, washitejp i form av filmremsor, en digitalstämpel från Mo Manning. Hon är så söt med sin lilla docka =)
Vad tycker du?
/ia

fredag 2 oktober 2015

En vacker ängel


Igår fyllde en vän till mig år. Vi ses tyvärr inte så ofta, det var väldigt länge sedan sist, men varje år får hon iaf ett kort till sin födelsedag. I år föll valet på ett kort i rosa toner med en fin ängel från MoManning (digitalstämpel) och lite fina blommor fyndade på ICA MAXI. Mittenblomman i metall fyndades på Ullared för en tid sedan. Metallhörn och halvpärlor från PY Hobby. En liten rosett av sidenband som jag tror jag fyndade på Rusta för ett bra tag sedan. Det är små snöstjärnor på den, men det är ett så fint band så det passar även tll icke-julkort tycker jag =)
/ia