torsdag 12 januari 2012

En liten söt pojke kom till världen...


...den 5 januari och det var en av mina närmsta vänners son som föddes. Vilken lycka, det blev en liten söt Albin och då ville jag gärna skicka dem ett kort. Det blev detta alster i pastellfärger, och inte bara i blått iaf, mest i grönt. Jag gillar sammansättningen iaf, blev nöjd med kortet.
Vad tycker du?
Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet.

/iaz

söndag 8 januari 2012

bonusmorfar 92 år


Min bonusmorfar fyllde hela 92 år i fredags, och jag skickade honom detta kortet där jag lät pappret tala för det mesta av intrycket, och satte en enkel tag med grattistexten, ej fjäril inköpt på Ullared (gillar dem mycket, köpte en hel hög av dem sist jag var där) och en Magnoliastämpel målad med Promarkers. Tyckte intrycket av kortet blev lite gammaldags och det gillade jag. Var den känslan jag eftersträvande.
Vad tycker du?

/iaz

faster


I veckan fyllde min ena faster år och jag valde att skicka ett färgstarkt kort till henne, det är fullt med klara färger inuti kortet också och blommor. Testade mig på att använda mig av punchinellan igen, denna gången i små bitar och satte fjärilarna på. Fick det att fästa bättre denna gången och jag gillade effekten med fjärilarna ovanpå det materialet.
Vad tycker du?
Lämna gärna en kommentar =)

/iaz

tisdag 3 januari 2012

Bloggcandy


Hittade denna trevliga bloggcandy som jag självklart vill ta tillfället i akt att vara med i. Detta är en blogg jag följer och kikar in på varje dag. Kika gärna själv in på alla fina saker Johanna visar i sin blogg, http://pojjos.blogg.se/

/iaz