lördag 30 juli 2011

Ny kortvikning

Häromdagen fick jag för mig att jag skulle testa på en för mig ny kortvikning, eftersom jag hittills mest gjort vanliga fyrkantiga eller rektangulära kort. Det blev ett enkelt stafflikort, och det var riktigt roligt att göra, lite utmanande när man blev tvungen att tänka lite annorlunda. Gött! Blev riktigt nöjd med resultatet åxå, men det får jag nog visa upp senare efter att mottagaren fått sitt kort =)

/iaz

onsdag 20 juli 2011

Mina fastrar har fyllt år!



Då har båda mina fastrar fyllt år för i år, och här ser ni korten de fick. Vad tycks?
/iaz

65 åringen


Se där, då har min fasters man gått i pension och fyllt 64 år, vilket förärades med detta kort som jag blev hyfsat nöjd med. Skoj!

Satt idag och kikade igenom alla kort jag gjort sedan jag började med att tillverka egna kort till födelsedagar och annat, och man kan verkligen se utvecklingen i takt med tiden och även att man skaffat sig andra verktyg, inspiration från olika håll och nya dekorationer, papper, stämplar och annat. Det är superskoj!

Är där fler som tar kort på alla sina kort och alster innan ni skickar iväg dem, för att komma ihåg alla?

/iaz

Barnkort


Min kompis dotter fyllde 3 år i juni och då skickades detta rosa och turkosa söta kort till henne. Hon lät hälsa att dottern blev väldigt glad, gick och bar runt på kortet läääänge och var så glad för att det var rosa på kortet ;) Även en av mina favoritfärger =)
Vad tycks?
/iaz

Sommar = Bröllopstider


Här visar jag mitt första bröllopskort, som skickades lite i efterskott till en gammal vän till mig. Måste själv säga att jag blev riktigt nöjd med kortets framsida, insidan blev helt ok den också, men den visar jag inte upp här =)

Tycker att kortet blev lite romantiskt =) Vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar ;)

/iaz